Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2008


Οι εβραίοι νομίζουν οτι μπορούν να εξουσιάζουν τα πάντα.Μας έχουν κάνει τα πιόνια στο παιχνίδι τους.Νομίζουν οτι είμαστε οι κούκλες στο κουκλοθέατρο που παίζουν.Αρκετά όμως...Η αλήθεια ήρθε!!!Ιωάννη σε ευχαριστούμε για το φως που μας έστειλες και μας άνοιξες τα μάτια!!Όταν διάβασα τα τελευταία που έβαλες στο blog σου φρίκαρα...Τώρα θέλω όλο και πιο πολύ να προχωρήσω στο δρόμο που χάραξες γνωρίζοντας οτι έχω κάνει λάθη θέλω το παρών που έρχεται να με βρίσκει όλο και πιο έτοιμο για την τελική κρίση!!!Ιωάννη είμαστε μαζί σου όλοι σε αγαπάμε πολύ και δοξάζουμε τον θεούλη και σένα που ήρθες στην ζώη μας!!
Θα ανοίξω τα φτερά μου και θα πετάξω όσο πιο ψηλά μπορώ!!Η ψυχή μου νοιώθει...επιτέλους ζωντάνεψε και θέλει να πιεί το νερό της αγάπης που στάζει από τον ουρανό!!!!!

2 σχόλια:

o βασιλιάς του δάσους είπε...

ne paidi mou.

ta panta einai i metania.

o 8eos me tin xari tis panagias mas na se fotizei panta.


tin agapi mou stou ikious sou:)

o βασιλιάς του δάσους είπε...

mono pou 8elei prosoxi kai diakrisi...
diladi .
kamia fora ne men efxaristoume ton 8eo gia tin eftixia pou mas dinei...ma emeis giati eimaste eftixismeni.. ton gnorisame ton 8eo??
ma8ame kai emeis na agapame kai na ton prosferoume tis fisis mas ton skopo... i apla mas aresei giati mas kanei ta xatiria??

ma8ima...

ka8ese stin optiki matia tou xristou kai ta vlepeis ta pragmata ws o xristos..
kai apo tin ali tin meria vale ton lampro...
kai des to eafto toy..
poso dikeos einai ws o xristos ws o xristos ston eafto toy???

kai poso stous alilous sou?
:)))